LEUK AMUSEMENTVOOR SENIOREN

Wij zetten ze graag in het zonnetje

Voor de senioren in de woonzorginstellingen is gelukkig weer meer budget beschikbaar voor het vermaak, maar dat past niet in de dagtaken van het verplegend personeel. Daarom is LeukAmusement voor de organisatie en invulling. We zijn een graag geziene gast.
Onze voorstellingen bevatten altijd een verhaal dat gepaard gaat met verschillende liedjes die de mensen kennen van vroeger. Deze ideeën worden ook gebruikt tijdens vieringen van verjaardagen en jubilea, natuurlijk geheel aangepast op de persoon waar het die dag om gaat!

ENTERTAINMENT & AMUSEMENT VOOR OUDEREN

Voorstellingen in woonzorgcentra

Verzorgingshuis op stelten! Onze voorstellingen bevatten een compleet seniorenprogramma dat bol staat van de nostalgie. Muziek ontspant en brengt herinneringen boven. De mooiste luisterliedjes, meezingers en evergreens passeren de revue in een sfeer van herkenning.

De volgende typetjes brengen leven in de brouwerij en verzorgen graag een feestelijke middag of avond:

  • De “Wonderdokter”
  • Het oude dametje Margriet over haar “Levensloop”
  • Hanny Huisvrouw met haar “Suprise Show”
  • De vakantieganger presenteert “de Vakantieshow”

LeukAmusement heeft een arrangement samengesteld van diverse voorstellingen, waaronder seizoens entertainment Sinterklaas & Kerst, Carnaval, Oud & Nieuw.

Dagbesteding

Dagbesteding is bedoeld voor senioren die lichamelijk beperkt zijn in hun doen en laten en behoefte hebben aan sociale contacten, structuur van de dag en gezelligheid. Onze verklede professionals gaan met ‘een koffer voor herinneringen’ de afdelingen of personen langs. Een praatje, een liedje of een fotomoment worden enthousiast ontvangen.

Wij bieden dagbesteding aan voor een doelgroep die weinig prikkels kunnen hebben. Op hun eigen afdeling geven wij prettige prikkels door persoonlijke aandacht en rustgevende muziek. Wij voelen vaak aan waar we de persoon in kwestie blij mee maken en spelen daar op in.

Feestdagen voor ouderen

Sint en Piet voor ouderen
Sint en Piet komen graag langs bij Woonzorgcentra, KBO, Zonnebloem of andere instanties voor senioren. We passen ons programma aan op wensen van de opdrachtgever. Wilt u dat de Sint langs de woningen gaat of heeft u liever een voorstelling waarbij iedereen kan meezingen? Laat het ons weten en wij zorgen voor een gezellige middag.

Kerstvoorstelling voor ouderen
Het klassieke kerstverhaal wordt verteld middels kerstnummers en gezellige meezingers. Een voorstelling gebaseerd op The Passion met klassieke kerstliedjes, gecombineerd met meezingers.

Nieuwjaarsvoorstelling
Happy New Year van Abba wordt aangezet en onze entertainer komt op in baljurk en wenst iedereen een fantastisch nieuwjaar. Maar ja… hoe wordt een mens happy in het nieuwe jaar? Deze voorstelling zit vol tips en tricks om het jaar goed door te komen. Laat de zon in je hart, met deze tip voelt een mens zich al meteen gelukkiger en als we het lied inzetten en allemaal meezingen is  iedereen blij. Blij word je ook van een glimlach van een kind en bijvoorbeeld ook van de liefde. Deze tips worden verteld en bezongen. Zeker weten dat jij ook wat moois kan maken van het nieuwe jaar. Succes verzekerd!

Eigen idee?

Voor een eigen idee dat niet vermeld staat op onze site kan men gerust contact opnmen. Leuk Amusement is creatief en probeert haar opdrachtgevers altijd tegemoet te komen. Wij doen er alles aan om ook uw idee tot een succes te maken!

wonderdokter
feestzaal
hanny-huisvrouw
rolstoel
ouderenzorg
zuster
bejaarden

IT'S PARTY TIME

Copyright by LeukAmusement    |     All rights reserved     |     Privacy