LEUK AMUSEMENTVOOR KINDEREN

Momenten om nooit te vergeten

Wat te denken van een echte prinses op de verjaardag van uw kind. Dan wordt het pas echt een knaller en een sprookje. Of liever een Piratenfeest, Superheldenfeest, Modellenfeest of Disco? Geen probleem, elk feest kan worden aangepast aan de wensen van het kind, dat is onze kracht en specialiteit.

ENTERTAINMENT & AMUSEMENT VOOR KINDEREN

Schminken & Ballonnenclown

De ballonnenclown komt overal waar het feest is. We draaien de meest geweldige creaties in elkaar en we doen graag aan verzoekjes voor ballonmodeleren. Ook onze professionele schminkers zijn altijd een succes op ieder feestje en toveren de mooiste creaties op ieder gezicht.

Kinderfeestje, ontmoet een prinses, piraat of superheld

Wil je je kind een onvergetelijk kinderfeestje geven? Dansen en zingen met een sprookjesprinses, leuke spelletjes spelen? Zwaardvechten met een piraat of superheld? Ons professioneel team staat voor uw klaar om de kinderen een dag te laten beleven om nooit te vergeten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het feest kan worden aangepast op elke locatie en geheel naar wens.
Een kinderfeestje is niet compleet zonder lekker eten en drinken, ook daarvoor kunt u terecht bij LeukAmusement.

Entertainment & Educatie op scholen

Doelgroep: kinderdagverblijven en basisscholen groep 1, groep 2 en groep 3.
Entertainment op scholen wordt ingezet om leerlingen, leerkrachten en ouders te verbinden. Het stimuleert de creativiteit en brengt het talent in de kinderen naar boven. LeukAmusement biedt verzorgde voorstellingen met vol interactie en beleving. Leuk en leerzaam.

ENTERTAINMENT & AMUSEMENT VOOR KINDEREN

Mini-disco

Doelgroep: basisschool groep 4 t/m 8 en middelbare scholen.
Met onze DJ Piraat aan de knoppen knalt de beat uit de speakers! Samen met de Bloemenkoningin zorgen wij dat het dak eraf gaat. Lekker dansen op bekende muziek, spelletjes doen en je beste dance moves laten zien.

Educatie vloggen en social media

Vloggen … het lijkt zo makkelijk, maar hoe werkt het nu echt? En hoe ga je ermee om? Wij geven je de tips-and-tricks en vertellen je de do’s-and-don’ts.

Dance party

Het dak eraf met onze Dance party, speciaal voor jongeren. Een avond waar plezier met elkaar voorop staat. We hebben een “zero alcohol” beleid en serveren fris.

Eigen idee?

Heeft u een idee dat niet vermeld staat op onze site, neem dan gerust contact met ons op. Leuk Amusement is creatief komt haar opdrachtgevers altijd tegemoet. Wij doen er alles aan om ook uw idee tot een succes te maken!

verkleedpartijtje
kinderfeest01
qais
festival
kerst-kinderen
2161
2178
kinderentertainment
DJHippy01
prinsessen-meisjes
entertainment-boot
piratenfeest

IT'S PARTY TIME

Copyright by LeukAmusement    |     All rights reserved     |     Privacy