LEUK AMUSEMENTZORGENTERTAINMENT

Voor kinderen

LeukAmusement heeft ook bijzonder leuk amusement voor een bijzondere doelgroep!
Wij verzorgen zorgentertainment voor zieke kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Bijvoorbeeld de Bloemenkoningin met haar dansjes, liedjes en ballonnen is een graag geziene gast en maakt kinderen blij.
doneer-button

ENTERTAINMENT & AMUSEMENT VOOR ZIEKE KINDEREN

Wilhelmina Kinderziekenhuis

LeukAmusement verzorgt het entertainment in kinderziekenhuizen. Kinderen die vanwege een ernstige aandoening langdurig onder behandeling zijn hebben behoefte aan plezier. Zij kunnen door hun ziekte geen kind meer zijn.

De Bloemenkoningin is een graag geziene gast in het kinderziekenhuis. Zij maakt de kinderen blij met gezelligheid, dansjes, liedjes en ballonnen. De kinderen, jong en oud, houden van haar en zij houdt van de kinderen. Hoewel elke situatie en leeftijd van de kinderen anders is voelt de Bloemenkoningin dit haarfijn aan en speelt zij op de situatie in. Door deze acties kunnen de kinderen in het ziekenhuis even vergeten waar zij zijn.

DONATIE VOOR ZORGENTERTAINMENT

Jaarlijks maakt LeukAmusement tientallen kinderen blij in het ziekenhuis met een optreden. Een moment van ontspanning in een moeilijke tijd. LeukAmusement draagt de zieke kinderen in het ziekenhuis een warm hart toe en wil ze graag een steuntje in de rug geven.

Wij reserveren daarom een vast percentage van de omzet voor dit goede doel.

Wilt u ook helpen? Doe een donatie en help langdurig zieke kinderen een onvergetelijke middag te bezorgen, ieder bedrag is welkom!

umc-aktie

Vrienden Wilhelmina Kinderziekenhuis is het goede doel van het kinderziekenhuis. Wij financieren onderzoek naar nieuwe behandelingen en innovaties in de zorg. Zodat patiënten in het UMC Utrecht en Wilhelmina Kinderziekenhuis, maar ook in andere ziekenhuizen, daar zo snel mogelijk van profiteren. Daarnaast zetten wij ons in voor een kindvriendelijk en comfortabel verblijf. De steun van donateurs, bedrijven en fondsen is hierbij onmisbaar. Samen kunnen we het verschil maken!

https://usercontent.one/wp/www.leukamusement.nl/wp-content/uploads/2019/06/spaarvarken-doneren-320x283.jpg
sesamstraat
bloemenkoningin
zwaardvechten

EEN VROLIJK MOMENT

Copyright by LeukAmusement    |     All rights reserved     |     Privacy