LEUK AMUSEMENTZORGENTERTAINMENT

Voor kinderen

LeukAmusement heeft natuurlijk ook bijzonder leuk amusement voor een bijzondere doelgroep!
Wij verzorgen zorgentertainment voor zieke kinderen in (kinder)ziekenhuizen. Bijvoorbeeld de Bloemenkoningin met haar dansjes, liedjes en ballonnen is een graag geziene gast en maakt kinderen blij.
Bekijk onze mogelijkheden.
doneer-button

ENTERTAINMENT & AMUSEMENT VOOR ZIEKE KINDEREN

Kinderziekenhuizen

LeukAmusement verzorgt het entertainment in kinderziekenhuizen. Kinderen die vanwege een ernstige aandoening langdurig onder behandeling zijn hebben behoefte aan plezier. Zij kunnen door hun ziekte geen kind meer zijn.

De Bloemenkoningin is een graag geziene gast in het kinderziekenhuis. Zij maakt de kinderen blij met gezelligheid, dansjes, liedjes en ballonnen. De kinderen, jong en oud, houden van haar en zij houdt van de kinderen. Hoewel elke situatie en leeftijd van de kinderen anders is voelt de Bloemenkoningin dit haarfijn aan en speelt zij op de situatie in. Door deze acties kunnen de kinderen in het ziekenhuis even vergeten waar zij zijn.
De Bloemenkoningin kan zich omtoveren naar een zomer-, herfst- of kerstkoningin. Voorstellingen voor meerdere kinderen gelijktijdig zijn ook mogelijk.

Eigen idee?

Heeft u een idee dat niet vermeld staat op onze site, neem dan gerust contact met ons op. Leuk Amusement is creatief en probeert de klanten altijd tegemoet te komen. Wij doen er alles aan om ook uw idee tot een succes te maken!

DONATIE VOOR ZORGENTERTAINMENT

Jaarlijks maakt LeukAmusement tientallen kinderen blij in het ziekenhuis met een optreden. Een moment van ontspanning in een moeilijke tijd. LeukAmusement draagt de zieke kinderen in het ziekenhuis een warm hart toe en wil ze graag een steuntje in de rug geven.

Wij reserveren daarom een vast percentage van de omzet voor dit goede doel.

Wilt u ook helpen? Doe een donatie en help langdurig zieke kinderen een onvergetelijke middag te bezorgen, ieder bedrag is welkom!

https://usercontent.one/wp/www.leukamusement.nl/wp-content/uploads/2019/06/ideal.jpg
  • Eenmalig doneren
  • Gemakkelijk en snel via uw eigen bank
  • Veilig betalen
  • U zit nergens aan vast
bloemenkoningin-cliniclowns

Bloemenkoningin met de Cliniclowns

UW DONATIE

Bedrag

[mollie-forms id=”5441″]
[paytium name=”Your webshop name” description=”Donations”] [paytium_field type=”open” label=”Donation Amount:” default=”25″ /] [paytium_total label=”Donate” /] [paytium_button label=”Donate” /] [/paytium]
https://usercontent.one/wp/www.leukamusement.nl/wp-content/uploads/2019/06/spaarvarken-doneren.jpg
sesamstraat
bloemenkoningin
zwaardvechten

EEN VROLIJK MOMENT

Copyright by LeukAmusement    |     All rights reserved     |     Privacy