LEUK AMUSEMENTZAKELIJK & FEESTEN

Voor bijzondere herinneringen

Evenement, bedrijfsfeest, verjaardag, jubileum, trouwerij of knalfeest? Op al deze gelegenheden is LeukAmusement van de partij en creëert samen met u bijzondere momenten om nooit te vergeten!
En heeft u speciale wensen, aarzel niet om ons te contacten, LeukAmusement is inventief en flexibel en denkt graag met u mee.

ENTERTAINMENT ALLES-ONDER-ÉÉN-DAK

Personeelsfeest

LeukAmusement is gespecialiseerd in het organiseren van originele personeelsfeesten. Van advies en concept tot uitvoering en productie, wij letten op de kleinste details. U en uw gezelschap krijgen een onvergetelijk event voorgeschoteld. Wij maken dat mogelijk voor u!

Bedrijfsfeest & jubileum

Uw bedrijf heeft iets te vieren, een jubilaris of aantal jaren bestaan. Dat moet natuurlijk gevierd worden met bijpassende culinaire invulling. Door onze creativiteit, onze partners en ‘out of the box’ mentaliteit heeft LeukAmusement letterlijk en figuurlijk alles om dit tot een fantastisch event te maken. Origineel en stijlvol met een hoge herinneringswaarde.

Bedrijfsfeest met DJ

Op zoek naar een DJ voor een bedrijfsfeest of event? Ook dan hebben we bij LeukAmusement de juiste invulling. Gaat de voorkeur uit naar commercieel mainstream of is er behoefte aan verzoeknummers of microfoongebruik? Wij zorgen voor een passende sound en invulling.

Band, zanger(es), host, presentator, act of typetje

Bent u druk in de weer met de organisatie van uw event, maar weet u nog niet precies welke act u zoekt? Een icebreaker, een leuke feestzanger(es), een typetje voor uw congres? Wij denken met u mee en adviseren u graag.

Kick-off

Een kick-off is de start van een nieuw project, bedrijfsstructuur, visie of bedrijf.
Wij geven ook inhoud aan een inspirerende kick-off op maat, voor grote en kleine groepen. LeukAmusement denkt mee en zorgt dat het event naadloos aansluit bij de filosofie en uitstraling van het bedrijf.

ENTERTAINMENT ALLES-ONDER-ÉÉN-DAK

Karaoke

Gegarandeerd plezier tijdens het feest of event? Verborgen talenten worden ontdekt en karaoke is geschikt voor alle leeftijden. Dit soort initiatieven brengt een geweldige sfeer mee. LeukAmusement verhuurt professionele karaoke installaties en begeleidt het event. Door onze technische ondersteuning nemen wij de zorgen uit handen. Een opzwepende en overtuigende host verzorgt de aankondigingen en neemt drempelvrees bij de kandidaten weg. Dit is van grote toegevoegde waarde voor het evenenment.

Events: winkelcentrumpromotie, festival, braderie of jaarmarkt

LeukAmusement heeft een gevarieerd aanbod van acts, artiesten en entertainment. Bijvoorbeeld met een sprookjesprinses of piraat op de foto? Het bedrijf promoten? Van elk event maken wij een belevenis voor jong en oud.

Familiefeest & Jubileum

De verjaardag van een tante of oom of een 12,5-jarige bruiloft, alle reden voor een feestje!

Speciaal voor familiefeesten bieden wij diverse arrangementen, waarbij rekening gehouden wordt met entertainment voor elke leeftijd. Een korte mini-disco die over gaat in een karaoke show met DJ, een typetje dat inspeelt op het ‘ons kent ons sfeertje’ van een familiefeest, een ballonnenclown die de kleinsten bezighoudt. Wij hebben een professioneel team van entertainers dat ervaren is voor dergelijke feestjes en rollenspellen, met als resultaat dat niemand zich verveelt en het familiefeest een groot succes wordt waar iedereen nog lang over napraat.

Wilt u eens iets anders dan het standaard hapje of drankje? Wij denken graag met u mee!

Typetjes

Voor elke gelegenheid een ander typetje! Typetjes worden vaak ingezet als komische verrassingsact op bruiloften, feesten, bijeenkomsten en evenementen. Een typetje is een leuke manier om de gasten te vermaken en van toegevoegde waarde voor elk event.

Behoorlijk Kuijs
Typetje
qais-dj
poolparty
leuk-amusement-kasteel
leuk-amusement-zang

IT'S PARTY TIME

Copyright by LeukAmusement    |     All rights reserved     |     Privacy