LEUK AMUSEMENTVOORSTELLING

Wat een leven!

Wat een leven is een vrolijke theatervoorstelling vol grote hits met een kleurrijk decor.
Deze feel good show is voor alle leeftijden leuk, herkenbaar en eigentijds.
De voorstelling is tot stand gekomen door een fanatiek groepje vrijwilligers die iets voor de samenleving willen doen in de deprimerende coronatijd. Het resultaat is precies wat we wilden, een opbeurende muzikale show, waarvan een deel van de inkomsten ten goede komt aan het opvrolijken van zieke kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis.

EEN VROLIJKEFAMILIEVOORSTELLING BOORDEVOL GROTE HITS

Wat een leven!

Met deze voorstelling willen wij de mensen om ons heen weer blij en onbezorgd laten voelen.
Door hiermee bezig te zijn houden we zelf ook de moed erin en zorgen we voor vrolijke gezichtjes in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Shirley (eigenaresse van LeukAmusement) komt elke maand in het kinderziekenhuis. Shirley: “Ik ga als Bloemenkoningin langs de bedden en ik zorg ervoor dat zieke kinderen hun leed even vergeten. Het is mooi en dankbaar werk, maar er is weinig budget voor. Daarom proberen we met de vrolijke voorstelling Wat een leven de kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis een vrolijk moment te bieden. Bedrijven kunnen hieraan bijdragen door een donatie te doen. In ruil hiervoor kunnen wij hun logo of advertentie laten zien tijdens de in- en uitloop van de voorstelling. Donaties gaan direct naar de erkende stichting Vrienden van het UMC Wilhelmina Kinderziekenhuis.”

De voorstelling gaat over het leven van een zeer moderne oma, wat zij allemaal niet heeft meegemaakt ….
Bekende hits zoals Oja lee lee, Daarbij de waterkant en Laat de zon in je hart, komen voorbij.

Ster van de show is Daniël Kuijs (24 jaar), een schat van een jongen die de wereld elke dag een beetje vrolijker maakt. Daniël is beperkt, maar hoe beperkt ben je met zoveel talent? Hij ademt muzikaliteit uit en zijn enthousiasme is grandioos. Zonder hem was de voorstelling niet half zo leuk!
Maar daarover kun je zelf oordelen als je komt kijken. Voor € 9,50 per ticket ben je erbij, jij komt toch ook?

wilhelmina kinderziekenhuis
Wat een leven
Wat een leven
Wat een leven
Wat een leven
Wat een leven
Wat een leven
Wat een leven

WAT EEN LEVEN!

Copyright by LeukAmusement    |     All rights reserved     |     Privacy