LEUK AMUSEMENTENTERTAINMENT

Voor elke moment

Bijna elk seizoen van het jaar kent speciale feestdagen en ook dan is LeukAmusement van de partij. Natuurlijk zijn we er met onze organisatie en entertainment voor u op de gezellige decemberdagen, maar ook op Koningsdag, moeder- en vaderdag en op events, zoals EK’s en WK’s.
Wij maken van elk moment een bijzondere moment!

ENTERTAINMENT & AMUSEMENT VOOR ELK MOMENT

Carnaval

Carnaval vieren? LeukAmusement inhuren!
Carnaval is bij uitstek een feest waarbij LeukAmusement niet mag ontbreken. Wij organiseren al jaren carnavalsentertainment voor jong en oud en hebben een breed aanbod van artiesten en attracties om er een topfeest van te maken in carnavalsstemming. Contact ons voor de mogelijkheden voor uw evenement en budget.

Valentijnsdag

Wij hebben alles in huis om u onvergetelijke Valentijnsdag te verzorgen. Speciaal entertainment voor winkelcentrumpromotie, bedrijf of restaurant. Onze straatmuzikanten spelen gepaste romantische muziek en de entertainers dragen een gedicht voor en zorgen dat de liefde ervan af spat.

Koningsdag, Bevrijdingsdag, Speciale Feestdagen & Events

Voor alle feesten, festivals, en speciale events zoals bijvoorbeeld Koningsdag, EK’s of WK’s en oud-en-nieuw bieden wij een volledig pakket aan geluid en licht, dansvloer, muziek, karaoke, catering, acts en typetjes.

Senioren
Speciaal voor de ouderen bieden wij bijvoorbeeld op Koningsdag de voorstelling “De vrijmarkt naar binnen” aan, maar ook voor andere speciale feestdagen kunt u LeukAmusement inhuren om er een speciale thema-dag van te maken. Vraag naar onze mogelijkheden.

Moederdag & Vaderdag

Dé dag waarop moeders en vaders speciaal in het zonnetjes gezet worden. Bent u op zoek naar een uitdeelactie voor het winkelend publiek? Een knuffel of bloemen, non of nonfood presentjes, kinderen die een mooie boodschap schrijven? Alles is mogelijk!

ENTERTAINMENT & AMUSEMENT VOOR ELK MOMENT

Sinterklaas

Bedrijven
Wij helpen u graag het jaarlijkse Sinterklaas bedrijfsfeest te organiseren. Dit feest is één van de hoogtepunten van het jaar, waar kinderen het meeste naar uitkijken. Wij bieden diverse Sinterklaas acts en voorstellingen. Daarnaast kunnen de kinderen, voorafgaand aan de voorstelling, geschminkt worden en organiseren we een fotomoment. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Thuis, op scholen en instellingen
Onze Sint en Pieten komen graag bij u thuis, op school of instelling. Het programma wordt aangepast aan het bezoek. De ontmoetingen met de kinderen, het lezen uit het grote boek en op de foto gaan met de Sint staan centraal tijdens het bezoek. Voor ouderen die verblijven in woonzorgcentra bieden wij een uitgebreid programma.

Kerst

Algemeen
Wij hebben een compleet aanbod van Kerstentertainment. Zo kunnen wij uw event geheel versieren in kerstthema, verzorgen wij kerst uitdeelacties, bezoekt onze kerstman met elfjes uw kerstmarkt en gaat graag met uw gasten op de foto. Of wat dacht u van een bezoek van de zingende kerstmeisjes tijdens uw kerstborrel? Alles is mogelijk, wij adviseren u graag.

Senioren
Een vrolijk kerstprogramma voor ouderen met bekende kerstliedjes. Een kerstverhaal in een nieuw jasje. Onze kerstvoorstelling staat garant voor een ontspannen en gezellige middag.

Kinderen
LeukAmusement biedt de kinderen een bijzondere kerstvoorstelling met een actueel onderwerp. De muzikale voorstelling vertelt bijvoorbeeld het verhaal van een vluchteling die voor het eerst kerst viert in zijn nieuwe land.

Nieuwjaarsborrel

Bedrijven
Wilt u het nieuwe jaar feestelijk beginnen en samen met uw collega’s proosten op het nieuwe jaar? Wij bieden gepast entertainment, volledig verzorgd muziek en lekkere hapjes en drankjes en natuurlijk champagne!

Senioren
Een gezellig meezing Happy New Year Show speciaal voor senioren.

Koningsdag nieuw.jpg
Pasen 2
Pasen 1
Pasen
Sinterklaas 6
Sinterklaas 4
Sinterklaas 5
Kerstman 3
Kerstman
Oktoberfest
Seizoenen

IT'S PARTY TIME

Copyright by LeukAmusement    |     All rights reserved     |     Privacy