REACTIES

 

Andre en Lidia van Veen – 18 augustus, 2018 | Poederoijen

Bedankt voor de leuke bijdrage van Mien Platzak. Veel positieve reacties gehad. Meeste waren ff flabbergasted, maar kwamen toch was los later. Je hebt ‘t leuk gedaan!

Marjan De Beek – 4 juli, 2018 | Barendrecht

Donderdagmiddag hebben we een optreden van Shirley van LeukAmusement gehad. Zij kwam op als Hanny Huisvrouw van de Hanny Huisvrouw Surprise Show. Ze kroop in de huid van vele bekende Zangeressen waaronder Imca Marina,Corry Konings,Willeke Alberti en noem zo maar op. Artiesten die de bewoners kende en dus lekker mee hebben kunnen zingen. Ze verklede zich om zoveel mogelijk op de artiest te lijken en dat ware hilarische momenten waar we veel plezier aan beleefde. Ook werd er onze hulp gevraagd,dus een goede interactie. Zodoende hebben we weer een fijne middag met elkaar gehad waar we hebben kunnen dansen ,meezingen en de polonaise hebben kunnen lopen.

Anne-Marie en Martin van Dijk – 9 juni, 2018 | Lage Zwaluwe

Wij en echt iedereen waren heel erg enthousiast over jullie aanwezigheid op de boot, dit hebben jullie beiden heel erg goed gedaan. Er waren mensen die echt vertelde dat jullie een gouden randje om ons feest hebben gegeven. Daar staan wij ook echt achter.
Ik denk dat velen van de aanwezigen dit zullen door vertellen.
Bedankt voor al de mooie foto`s en filmpjes die jullie tussen het entertainen door gemaakt hebben het is geweldig. Wat een energie en enthousiasme.Dit is iets waarvan wij en nog vele anderen jaren van kunnen genieten. De kwaliteit van de foto’s is fantastisch.
Nogmaals jullie hebben bij ons het gouden randje om ons 50 jarig huwelijk gemaakt. Het was volop genieten met jullie als piraat en bloemenkoningin.

Mevrouw de Vries – Rotterdam

Het was een feest om nooit te vergeten, alles was perfect geregeld. Nogmaals hartstikke bedankt Shirley en team!

Peuterspeelzaal De Groene Vlinder – Aalsmeer

Wat hebben de kinderen genoten en wat hebben ook wij heel hard moeten lachen. En dat alles met een educatieve noot. Zo hadden we het zelf niet kunnen bedenken. We zullen zeker Leuk Amusement nog eens inschakelen voor een speciale gelegenheid