Presenteren

Presenteren is een vak apart. Zonder ervaring is het al snel een zenuwslopende gebeurtenis, die bij veel gelegenheden onvermijdelijk is. Bijvoorbeeld bij een opening van een nieuwe zaak, het aan elkaar praten van een (mode)show, de presentatie van uw product op een beurs maar ook het gelukwensen van een bruidspaar of afscheid nemen van die fijne werknemer die helaas met pensioen gaat.
Geen zorgen, LeukAmusement regelt het voor u op een zeer zakelijk professionele manier. Daarbij ook grappig en gekscherend. Bijvoorbeeld een leuke act voor uw jarige partner kijkt u hiervoor bij typetje.

Uw product of uw bedrijf presenteren op de wijze die voor u belangrijk is, dat is onze business. LeukAmusement geeft presentaties met een commerciële inslag. U bent daarbij altijd verzekerd van een enthousiaste, professionele benadering, passend bij de gelegenheid en volledig naar wens voor u verzorgd!

 

CEREMONIEMEESTER (huwelijk of bedrijsfeest)

De mooiste dag uit uw leven loopt op rolletjes als u LeukAmusement de touwtjes in handen geeft. Uiteraard is het van belang dat LeukAmusement goed aansluit op de avond en zodoende een meerwaarde kan geven waar de gasten nog lang over zullen napraten. De enorme drang naar perfectionisme vraagt om een gedegen voorbereiding. Middels een (bedrijfs)bezoek en briefing laat LeukAmusement zich uitgebreid informeren over het evenement.

 

BEDRIJFS- & PRODUCTPRESENTATIE

Beurspresentatie op een professionele wijze is voor u en uw product van het grootste belang, een geslaagd beursevenement heeft altijd de juiste presentatie nodig. Passend bij de gelegenheid en volledig naar uw wens kan LeukAmusement dit voor u verzorgen.

 

KICK OFF

De start van een nog beter jaar? Een nieuw begin? Een nieuwe organisatiestructuur?
Bij uw kick off wilt u een spetterende opening die past bij de uitstraling en filosofie van uw onderneming. Een kick off show, die de kracht van uw bedrijf weerspiegelt en die u, uw medewerkers en uw relaties inspireert! Is dit de kick off die u zoekt?
Dan willen wij graag samen met u rond de tafel!

 

MEER AMUSEMENT meer info