AMUSEMENT

LeukAmusement is hét bureau als u op zoek bent naar entertainment voor bij u thuis, op het werk of op evenementen. Ook komt LeukAmusement graag op scholen om de feeststemming te verhogen of om educatieve acties te ondersteunen.

podium-roxie

Evenementen

U organiseert een evenement, braderie of concert. Dan heeft u entertainers nodig. De prinsessen van LeukAmusement doen het goed op braderieën en jaarmarkten. Ze gaan graag met de kinderen op de foto en promoten uw winkel/ bedrijf. Elk evenement verandert in een sprookje als onze prinsessen rond wandelen en de kinderen aanspreken of een dansje met ze maakt. Heeft u een evenement met een podium, dan springt Hanny Huisvrouw graag op het podium en geeft haar Surprise Show. Op verrassende wijze verandert zij steeds in een andere bekende artiest die telkens een zogeheten meelaller in het repertoire heeft.
Ook de Soppers (vrouwelijke Toppers) zingen er lekker op los. Net zoals u gewend bent van de Toppers verwennen zij het publiek met de grootste hits.

Ook leuk: tijdens een braderie of evenement met een sprookjes prinses op de foto!

Kinderfeestjes

Stelt u zich eens voor dat er een echte prinses op de verjaardag van uw kind mee feest. Dan wordt het feest pas echt een sprookje!

Natuurlijk komen onze prinsessen ook graag op scholen of als entertainer tijdens een huwelijk of jubileum.
De prinses gaat met de kinderen naar het bal om daar heerlijk te dansen op bekende deuntjes van school, radio en tv. Er worden spelletjes gespeeld, zoals zakdoekje leggen en Jan Huigen in de ton. Misschien kan er zelfs een dans- of playbackshow worden uitgevoerd. Uw kind kan ook kiezen voor een Piratenfeest of een Superhelden feest. Voor oudere kinderen is er een filmfeest, een discofeest, een modellenfeest of een bedenk-het-zelf feest.

Elk feest kan worden aangepast aan de wensen van het kind!

piraat-prinses

amusement en educatie op school

Educatie

Onze prinsessen komen ook op peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en basisscholen. Hier geven zij leuke voorstellingen, die eventueel op verzoek gekoppeld kunnen zijn aan een thema. Hierdoor ontstaat er een goede combinatie tussen leuk en leerzaam. Tijdens de voorstelling zal er geregeld een kind naar voren gehaald worden die de prinses zal helpen. Natuurlijk zullen er bekende liedjes en bewegingen voorbij komen. De prinses houdt van interactie en niet van stilzitten. Succes verzekerd!

De Wonderdokter

Op de muziek van de vroegere hitserie ‘Medisch centrum West’ komt de Wonderdokter binnen, zoekend, met een zwaailicht op haar hoofd, naar de zwakste patiënt. Na even gezocht te hebben heeft zij deze patient gevonden. De patient moet zijn mond openen op ‘Zeg eens Aaa’ uit een andere vroegere hitserie. Er word ook nog naar de ‘heartbeat’ geluisterd. Deze patiënt heeft duidelijk hulp nodig. De dokter deelt zogenaamde pillen uit (smarties) en een wonder geschiet. De zwakke patiënt ziet er opeens weer zeer energiek uit. Wat een beetje chocolade niet kan doen voor een mens! Naast het uitdelen van deze geweldige medicijnen word er her en der ook een piketanussie (jonge jenever) uitgeschonken. Uit ervaring blijkt dat mensen hier enorm van in de lach schieten. Als we allemaal gaan zingen ‘een piketanussie gaat er altijd in’ Verder verloopt de show als volgt: De dokter verteld iets over de patienten die haar tijdens haar loopbaan zijn bijgebleven en zingt daar een lied over. Onder andere Help van The Beatles, Manuela van Jack Herbs en Dr. Bernhard van Bonnie St. Clair worden op ludieke wijze ter oren gebracht. Via de tekst die men via de beamer te zien krijgt kan iedereen naar hartenlust meezingen.

 

zuster

Rox-zangeres

Foute Leuke Party!

Foute party? Wij noemen het een Leuke Party! Disco avond met wat ze noemen foute hits ...... vinden wij LEUKE hits!
Groote knallers van toen en nu worden afwisselend gedraaid. Daarnaast komen er gedurende de avond verschillende typetjes langs die live muziek ter oren brengen. Deze avond is heel leuk in combinatie met de Soppers. Maar naast de Soppers zijn er ook andere artiesten van LeukAmusement die van deze avond een knalfeest kunnen maken.

Een combinatie met een band behoort ook tot de mogelijkheden. 

 

Levensloop

Er komt een oude dame binnen met een stok en een grijs knotje, zij is aan het einde van haar leven, als ze dood gaat wil ze het liedje “Waarheen waarvoor” van Mieke Telkamp op haar uitvaart hebben. Nu ze nog leeft kan ze het zelf nog zingen en dat doet ze dan ook.
Ze heeft een mooi maar roerig leven gehad met ups en downs.
Ze gaat terug in de tijd, ze verteld een stukje van haar leven en zingt daarbij een passend liedje.
Ze heeft meegemaakt dat haar man vreemdging en zingt: Vuile huichelaar.
Ze heeft de geboorte van haar zoon meegemaakt en kreeg veel kraamvisite. Ze zingt “Visite” van Lenny Kuhr.
Ze ontmoette haar man bij de waterkant en zingt “Daar bij de waterkant”.
En toen ze heel jong was ging ze met pa en moe naar de speeltuin toe. En daar zingt ze ook een liedje van.

In totaal zingt de oude dame 2x een half uur de belevenissen uit haar leven. Ze verteld bij elk nummer een verhaaltje en op de beamer worden bijpassende beelden vertoond.

amusement-huisvrouw

Hanny Huisvrouw's "Surprise Show"

Een hilarische verkleed-act waarbij bekende hits live gezongen worden. Hanny Huisvrouw is een echte "show girl".

Zij verandert op verrassende wijze telkens in een andere bekende artiest, die uiteraard een zogenaamde 'meelaller' in het repertoire heeft. Hanny zingt hits van o.a. Mary Servaes, Willeke Alberti en Sugar Lee Hooper. Je kunt niet anders dan inhaken en meedoen. Inmiddels kent Hanny ook Engelse meezingers uit de jaren 70 en 80. Zelfs de liedjes van Caro Emerald of van K3 zijn voor haar niet vreemd.

Vandaar dat de Surprise Show leuk is op (bedrijfs)feestjes maar ook in verzorgingshuizen. Voor elk publiek een nieuwe Surprise! Nieuwsgierig? Bekijk de video in lookbook voor een eerste indruk!

Presentatie

 Presenteren is een vak apart. Zonder ervaring is het al snel een zenuwslopende gebeurtenis, die bij veel gelegenheden onvermijdelijk is. Bijvoorbeeld bij een opening van een nieuwe zaak, het aan elkaar praten van een (mode)show, de presentatie van uw product op een beurs maar ook het gelukwensen van een bruidspaar of afscheid nemen van die fijne werknemer die helaas met pensioen gaat.
Geen zorgen, LeukAmusement regelt het voor u op een zeer zakelijk professionele manier.
Daarbij ook grappig en gekscherend. Bijvoorbeeld een leuke act voor uw jarige partner kijkt u hiervoor bij typetje.
Uw product of uw bedrijf presenteren op de wijze die voor u belangrijk is, dat is onze business, LeukAmusement geeft presentaties met een commerciële inslag. U bent daarbij altijd verzekerd van een enthousiaste, professionele benadering. Passend bij de gelegenheid en kan volledig naar wens voor u verzorgd worden.

Ceremoniemeester (huwelijk of bedrijsfeest)

De mooiste dag uit uw leven loopt op rolletjes als u LeukAmusement de touwtjes in handen geeft. Uiteraard is het van belang dat LeukAmusement goed aansluit op de avond, en zodoende een meerwaarde kan geven waar de gasten nog lang over zullen napraten. De enorme drang naar perfectionisme vraagt om een gedegen voorbereiding. Middels een (bedrijfs)bezoek en briefing laat LeukAmusement zich uitgebreid informeren over het evenement.

Bedrijfs-& Productpresentatie

Beurspresentatie op een professionele wijze is voor u en uw product van het grootste belang, een geslaagd beursevenement heeft altijd de juiste presentatie nodig. Passend bij de gelegenheid en volledig naar uw wens kan LeukAmusement dit voor u verzorgen.

Kick Off

De start van een nog beter jaar? Een nieuw begin? Een nieuwe organisatiestructuur?
Bij uw kick off wilt u een spetterende opening die past bij de uitstraling en filosofie van uw onderneming. Een kick off show, die de kracht van uw bedrijf weerspiegelt en die u, uw medewerkers en uw relaties inspireert! Is dit de kick off die u zoekt? Dan willen wij graag samen met u rond de tafel!

bedrijfs-presentatie

amusement-bejaarden

Typetje

Is uw partner jarig en wilt u hem of haar in het zonnetje zetten? Gaat die gewaardeerde collega helaas met pensioen? Gaat uw beste maat trouwen? Dan is het leuk om deze persoon op passende wijze in het zonnetje te zetten. Als u contact met ons opneemt zullen wij u de verschillende kanten van het feestvarken noteren en hier een spetterende act voor klaarstomen en uitvoeren. Een act waarin iedereen het feestvarken zal herkennen, een act die de lachspieren losmaakt. Eventueel met een gezellige (live gezongen) meedeiner. Om het feest nog completer te maken komt onze entertainer/typetje graag met DJ. Dan ontstaat er een goede opbouw tijdens de act die aansluit op een knal feest, waarin het dak eraf gaat.
Het is ook mogelijk om een typetje in te huren die de gasten binnenlaat en de boel af en toe eens lekker opzweept.

De Soppers!

Drie hysterische fans van de Toppers, vormden in hun enthousiasme de vrouwelijke variant, genaamd de SOPPERS.
Met plumeau, dweil en toiletborstel in de hand zorgen deze pittige dames dat het dak eraf gaat, terwijl ze u verwennen met de grootste meezing hits! Ieder feest wordt een hilarische belevenis om nooit te vergeten.
Om het spektakel extra dynamiek te geven is een gastoptreden van een binnen- of buitenlandse top artiest bij een optreden van de SOPPERS niet uitgesloten.

amusement-sinterklaas

Sinterklaas

Naast de standaard huisbezoeken wordt er ook bij bedrijven nog al eens gevraagd of Sinterklaas en zijn Pieten langs willen komen. Natuurlijk kan dat. LeukAmusement heeft de voorstelling: Sint, Piet en de Gemene Piraat. Een voorstelling van ongeveer 90 minuten inclusief een spannend voorprogramma (korte film) waarin een gemene Piraat probeert om de schatkist van Sinterklaas te stelen van de pakjesboot. Als dat niet lukt besluit hij de cadeautjes van de kinderen mee te nemen. Gelukkig komt het op het laatst allemaal goed en krijgen de kinderen wat ze verdienen en de gemene Piraat wordt op passende wijze gestraft door Sinterklaas en de kinderen. Gedurende de voorstelling schudden de kinderen de spanningen van zich af door lekker te bewegen op muziek, de moppentrommel en wat gezellige spelletjes. Sint, Piet en de Gemene Piraat is echt een aanrader.

Kerst

Feestje voor bedrijven? Hoe leuk is het als de Christmas girls komen zingen. Gezellige kerstliedjes afwisselend met wat van de grootste hits. Of je nu kiest voor een diner met collega's of een feest avond LeukAmusement doet het allemaal. We draaien de grootste hits afwisselend met kerstmuziek en live entertainment in de vorm van typetjes, zangers of zangeressen tussendoor. Dus voor grote of kleine feesten. Wij zorgen voor het juiste entertainment sluitend aan de wensen van de klant. We kunnen er ook voor zorgen dat de Kerstman de gasten ontvangt of een paar kerstliedjes komt zingen.

Liever een rondlopende kerstman in een winkelcentrum. Dat kan natuurlijk ook!

Kerstvoorstelling voor kinderen

Fawat  is een Afghaans jongetje. Als hij door bombardementen en oorlogsgeweld zijn land moet verlaten. Vlucht hij met zijn ouders weg van het geweld maar waarnaartoe? Na een vreselijke reis over land en door de woeste zee red hij het en komt hij aan in America. Daar bouwt hij een leven op maar ook dat gaat met vallen en opstaan. Alles is anders. De taal, het eten, de mensen en hun gewoonten. Hoe hij  uiteindelijk zijn draai heeft gevonden en zelfs van kerst gaat houden kunnen kinderen van zeven, een beetje ouder of een beetje jonger zien en meemaken in een meeslepende voorstelling van LeukAmusement.

Kerstvoorstelling voor ouderen

De voorstelling begint met een waargebeurd, meeslepend verhaal waardoor iedereen beseft hoe goed wij het eigenlijk hebben. Waarna we een kerstfeest bouwen met de kerstman en kerstliedjes en gewone hits van vroeger. Ook worden er beelden getoond van artiesten uit de jaren 70 en 80. De ouderen vinden het erg leuk om te zien hoe de artiesten inmiddels verandert zijn en halen herinneringen op van toen.

kerst

kerstman

Eigen idee?

Heeft u een idee dat niet vermeld staat op onze site, neem dan gerust contact met ons op. Leuk Amusement is creatief en probeert de klanten altijd tegemoet te komen. Wij doen er alles aan om ook uw idee tot een succes te maken!