AMUSEMENT

Amusement

Is er entertainment nodig tijdens een festival of evenement? Zoek niet verder, maar vraag LeukAmusement! Wij verzorgen de leukste optredens voor klein of groot publiek en verhogen de (feest)stemming voor jong en oud.

 

podium-roxie

Evenementen

Staat er een festival, braderie, of ander evenement in de agenda? Dan zijn er artiesten en entertainers nodig. LeukAmusement kan overal voor worden ingezet. Wij doen het goed op braderieën en jaarmarkten, gaan graag met kinderen op de foto of promoten uw winkel/ bedrijf. Tijdens festivals springen wij graag op het podium en laten iedereen meezingen wanneer we telkens een zogeheten meelaller ter gehore brengen.
LeukAmusement verzorgt cursussen en praat elk evenement aan elkaar. Ook voor het regelen van een feestband, DJ, zanger of zangeres kun je bij LeukAmusement terecht.

Leuk: tijdens een braderie of evenement met een sprookjes prinses/ piraat op de foto!

 

De Soppers!

Drie hysterische fans van de Toppers, vormden in hun enthousiasme de vrouwelijke variant, genaamd de SOPPERS.
Met plumeau, dweil en toiletborstel in de hand zorgen deze pittige dames dat het dak eraf gaat, terwijl ze u verwennen met de grootste meezing hits! Ieder feest wordt een hilarische belevenis om nooit te vergeten.
Om het spektakel extra dynamiek te geven is een gastoptreden van een binnen- of buitenlandse top artiest bij een optreden van de SOPPERS niet uitgesloten.

podium-roxie

Vlog workshop

Welke kinderen kijken geen YouTube filmpjes en dromen ervan om zelf een beroemde vlogger te worden? Maar, hoe doe je dat eigenlijk? Wat zijn de do’s en wat zijn de don’t’s? Hoe hou je je camera vast en hoe kan je de filmpjes editen? Dit inclusief een vlog quiz komt voorbij in onze zeer populaire vlog workshops!

Leuke Party!

Foute party? Wij noemen het een Leuke Party! Disco avond met wat ze noemen foute hits ...... vinden wij LEUKE hits!
Groote knallers van toen en nu worden afwisselend gedraaid. Daarnaast komen er gedurende de avond verschillende typetjes langs die live muziek ter oren brengen. Deze avond is heel leuk in combinatie met De SOPPERS. Maar naast de SOPPERS zijn er ook andere artiesten van LeukAmusement die van deze avond een knalfeest kunnen maken.
Een Leuke Party in combinatie met een band behoort ook tot de mogelijkheden.

Een combinatie met een band behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Rox-zangeres

Sinterklaas

Sinterklaas

Sinterklaas

kerst

kerstman

Feestdagen

Sinterklaas

In deze tijd lopen wij enorm tegen de feiten aan. Wat gaan we doen, de traditionele Piet die door de meeste bedrijven en ook bij de huisbezoeken nog steeds geliefd is of gaan we mee met de tv en zetten we de roetpiet in?
Maar daar stoppen de demonstraties niet van! Die zullen wel blijven zolang er nog Pieten zijn.
En dat is niet de bedoeling tijdens een kinderfeest!
Onderstaand verhaal geeft weer hoe het eventueel ook zou kunnen. Wat vind jij?

Nieuwe tijd, Nieuw Sinterklaasfeest?

Sinterklaas gaat failliet en helaas moet hij al zijn Pieten ontslaan. Dit breaking nieuws komt terecht bij een goede gever die besluit Sinterklaas te sponsoren. Sint is dol blij en belt enthousiast zijn Pieten op om weer aan het werk te gaan maar zij zijn inmiddels in loondienst bij andere werkgevers.
Sint besluit een Facebook bericht te posten om nieuw personeel aan te trekken. Hier wordt massaal van uit de hele wereld op gereageerd. Een Mexicaanse Mariachi - band , Amerikaanse Cowboys en indianen, beeld schone Arabische gesluierde dames, Spaanse danseressen, Eskimo’s en noem het maar op. Er zijn veel mensen die de goedheiligman willen helpen met zijn missie maar niemand wil de door de Sint aangedragen bedrijfskleding aan en ze willen ook geen Piet genoemd worden want zo heten ze niet. De éne sollicitant neemt baklava mee, de ander tortilla’s. Sinterklaas vind het maar niks, zoveel verschillende namen en iedereen ziet er anders uit. Zo kunnen we toch niet bij de kinderen aankomen? En dat vreemde voedsel kan echt niet naast de pepernoten, speculaas en marsepein, toch? Of… moet de Sint gewoon even wennen en is het heerlijk om met de hele wereld het eerst zo oer Hollandse feest te kunnen vieren?

Kerst

Feestje voor bedrijven? Hoe leuk is het als de Christmas girls komen zingen? Gezellige kerstliedjes afwisselend met wat van de grootste hits. Of je nu kiest voor een diner met collega's of een feest avond LeukAmusement doet het allemaal. We draaien de grootste hits afwisselend met kerstmuziek en live entertainment in de vorm van typetjes, zangers of zangeressen tussendoor. Dus voor grote of kleine feesten. Wij zorgen voor het juiste entertainment sluitend aan de wensen van de klant. We kunnen er ook voor zorgen dat de Kerstman de gasten ontvangt of een paar kerstliedjes komt zingen.

Liever een rondlopende kerstman in een winkelcentrum? Dat kan natuurlijk ook!

Nieuwjaarsvoorstelling

Happy New Year van Abba wordt aangezet en onze entertainer komt op in baljurk en wenst iedereen een fantastisch nieuwjaar. Maar ja… hoe word je happy in het nieuwe jaar? Deze voorstelling zit vol tips en tricks om het jaar goed door te komen. Laat de zon in je hart, met deze tip voelt een mens zich al meteen gelukkiger en als we het lied inzetten en meelallen is meteen iedereen blij. Blij word je ook van een glimlach van een kind en bijvoorbeeld ook van de liefde. Deze tips worden verteld en bezongen, zeker weten dat jij ook wat moois kan maken van het nieuwe jaar! Succes verzekerd!

Fotomomentje

Een Leuke Party beginnen met een fotomomentje is een goed begin van de avond. Een aantal knappe dames lopen door de zaal met allerlei verfraaiingen. Een leuk hoedje een boa of gekke bril. We zetten het op bij de gasten en maken er een foto van. Deze foto’s kunnen de gasten terug zien op een groot tv scherm. In de loop van de avond kunnen er steeds andere foto’s worden gemaakt die terug te zien zijn op het scherm. De gasten vinden het altijd leuk om zichzelf terug te zien op groot scherm. Zeker met een grappige verfraaiing schieten ze allemaal in de lach.

Ook is het mogelijk om een tastbare herinnering mee naar huis te nemen door middel van een poloroid in een photo flyer. Met de naam van het bedrijf? De datum van het feest? Het kan allemaal!

 

 

leuk-amusement-fotomomentje03
leuk-amusement-fotomomentje03

amusement-bejaarden

Typetjes

Is je partner jarig en wilt u hem of haar in het zonnetje zetten? Gaat die gewaardeerde collega helaas met pensioen? Gaat uw beste maat trouwen? Dan is het leuk om deze persoon op passende wijze in het zonnetje te zetten. Als u contact met ons opneemt zullen wij u de verschillende kanten van het feestvarken noteren en hier een spetterende act voor klaarstomen en uitvoeren. Een act waarin iedereen het feestvarken zal herkennen, een act die de lachspieren losmaakt. Eventueel met een gezellige (live gezongen) meedeiner.
Om het feest nog completer te maken komt onze entertainer/typetje graag met DJ. Dan ontstaat er een goede opbouw tijdens de act die aansluit op een knal feest, waarin het dak eraf gaat.
Het is ook mogelijk om een typetje in te huren die de gasten binnenlaat en de boel af en toe eens lekker opzweept.

Verjaardag & Jubileum

Abraham gezien? Wordt Oma 80? Een Jubileum van een collega? Of zijn Paps en Mams 25 jaar getrouwd?
Wij maken een verhaal op maat voor de persoon in kwestie. Mooie momenten uit het leven van het feestvarken worden op ludieke wijze vertolkt.

 

 

amusement-40-jaar

piraat-prinses

Kinderfeestjes

Ontmoet een echte prinses, piraat of superheld. Het feestje van je kind wordt een dag uit een sprookje. Voor oudere kinderen is er een filmfeest, een discofeest, een modellenfeest of een bedenk-het-zelf feest.

De prinses gaat met de kinderen naar het bal om daar heerlijk te dansen op bekende deuntjes van school, radio en tv. Er worden spelletjes gespeeld, zoals zakdoekje leggen en Jan Huigen in de ton. Misschien kan er zelfs een dans- of playbackshow worden uitgevoerd.

De piraat of superheld gaat een zwaard gevecht met de kinderen aan en met handje drukken zal blijken wie het sterkst is. Wie durft het aan om mee te doen en gaat naar huis met grote spierballen?
Op onze locatie in Dongen maken we het feestje compleet met een speurtocht naar de schat, we smullen van de zelfgemaakte taart, ravotten in de speeltuin en sluiten af met frietjes, snacks en een ijsje.
Het feestje kan worden aangepast op elke locatie naar wens. Wij komen vaker bij mensen thuis, in partycentra, op een rondvaartboot, in kinderdagverblijven, scholen, bij bedrijven, jaarmarkten en op festivals.

 

Educatie

Onze entertainers komen ook op peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en basisscholen. Hier geven zij leuke voorstellingen, die eventueel op verzoek gekoppeld kunnen zijn aan een thema. Hierdoor ontstaat er een goede combinatie tussen leuk en leerzaam. Tijdens de voorstelling zal er geregeld een kind naar voren gehaald worden die de betiteling van assistent van de entertainer zal krijgen. Bekende liedjes en bewegingen zullen voorbij komen. Onze entertainers houden van interactie en niet van stilzitten. Succes verzekerd!
Naast leerzame voorstellingen voor kleine kinderen komen we ook naar de jeugd in de groepen 7 en 8 op basisscholen en op middelbare scholen. We geven voorlichting over vloggen en sociaal media.

amusement en educatie op school


Feestdagen kinderen

Sinterklaas voor kinderen

Naast de standaard huisbezoeken wordt er ook bij bedrijven nog al eens gevraagd of Sinterklaas en zijn Pieten langs willen komen. Natuurlijk kan dat. LeukAmusement heeft de voorstelling: Sint, Piet en de Gemene Piraat. Een voorstelling van ongeveer 90 minuten inclusief een spannend voorprogramma (korte film) waarin een gemene Piraat probeert om de schatkist van Sinterklaas te stelen van de pakjesboot. Als dat niet lukt besluit hij de cadeautjes van de kinderen mee te nemen. Gelukkig komt het op het laatst allemaal goed en krijgen de kinderen wat ze verdienen en de gemene Piraat wordt op passende wijze gestraft door Sinterklaas en de kinderen. Gedurende de voorstelling schudden de kinderen de spanningen van zich af door lekker te bewegen op muziek, de moppentrommel en wat gezellige spelletjes. Sint, Piet en de Gemene Piraat is echt een aanrader.

Kerstvoorstelling voor kinderen

Fawat is een Afghaans jongetje. Als hij door bombardementen en oorlogsgeweld zijn land moet verlaten, vlucht hij met zijn ouders weg van het geweld- maar waarnaartoe? Na een vreselijke reis over land en door de woeste zee red hij het en komt hij aan in America. Daar bouwt hij een leven op maar ook dat gaat met vallen en opstaan. Alles is anders. De taal, het eten, de mensen en hun gewoonten. Hoe hij uiteindelijk zijn draai heeft gevonden en zelfs van kerst gaat houden kunnen kinderen van zeven, een beetje ouder of een beetje jonger, zien en meemaken in een meeslepende voorstelling van LeukAmusement.

Ceremoniemeester (huwelijk of bedrijsfeest)

De mooiste dag uit je leven loopt op rolletjes als LeukAmusement de touwtjes in handen neemt. Uiteraard is het van belang dat LeukAmusement goed aansluit op de avond, en zodoende een meerwaarde kan geven waar de gasten nog lang over zullen napraten. De enorme drang naar een geslaagde dag vraagt om een gedegen voorbereiding. Middels een (bedrijfs)bezoek en briefing laat LeukAmusement zich uitgebreid informeren over het evenement.

Presentatie

Presenteren is een vak apart. Zonder ervaring is het al snel een zenuwslopende gebeurtenis, die bij veel gelegenheden onvermijdelijk is. Bijvoorbeeld bij een opening van een nieuwe zaak, het aan elkaar praten van een (mode)show, de presentatie van uw product op een beurs maar ook het gelukwensen van een bruidspaar of afscheid nemen van die fijne werknemer die helaas met pensioen gaat.
Geen zorgen, LeukAmusement regelt het op een zeer zakelijk, professionele manier.
Daarbij ook grappig en gekscherend. Bijvoorbeeld een leuke act voor je jarige partner? Kijk hiervoor bij typetje.
Een product of je bedrijf presenteren op de wijze die voor jou belangrijk is, dat is onze business, LeukAmusement geeft presentaties met een commerciële inslag. Je bent daarbij altijd verzekerd van een enthousiaste, professionele benadering. Passend bij de gelegenheid en kan volledig naar wens verzorgd worden.

 

Bedrijfs-& Productpresentatie

Beurspresentatie op een professionele wijze is van het grootste belang, een geslaagd beursevenement heeft altijd de juiste presentatie nodig. Passend bij de gelegenheid en volledig naar de wensen van de klant. Geen zorgen, LeukAmusement regelt het.

Kick Off

De start van een nog beter jaar? Een nieuw begin? Een nieuwe organisatiestructuur?
Bij de kick off wil je een spetterende opening die past bij de uitstraling en filosofie van de onderneming. Een kick off show, die de kracht van het bedrijf weerspiegelt en die jou, je medewerkers en je relaties inspireert! Is dit de kick off die u zoekt? Dan willen wij graag samen met jou rond de tafel!

Eigen idee?

Heeft u een idee dat niet vermeld staat op onze site, neem dan gerust contact met ons op. Leuk Amusement is creatief en probeert de klanten altijd tegemoet te komen. Wij doen er alles aan om ook uw idee tot een succes te maken!