LEUK AMUSEMENTCATERING & VERHUUR

Alles-onder-één-dak

Wij bieden een volwaardig en compleet pakket met onze partners. Een onbezorgd feest is het resultaat. Van decoratie en catering tot aan verhuur van bijvoorbeeld een springkussen, licht- en geluidsinstallaties, dansvloer en partytent.
Eén aanspreekpunt, één factuur en alles tot in de puntjes geregeld.
Ontzorgen is ons motto!

CATERING & VERHUUR

Catering

Viert u de mooiste dag van uw leven, geeft u een jubileumborrel, of plant u een personeelsfeest? LeukAmusment maakt het event compleet met de catering die daar bij past en natuurlijk houden we rekening met de wensen van onze opdrachtgever. Van kaviaar & champagne tot friet van Piet; wij verzorgen een unieke ervaring voor al uw gasten met service van de hoogste kwaliteit.

CATERING & VERHUUR

Verhuur

Alles dat benodigd is om het feest of party tot een succes te maken wordt door ons verzorgd. Denk daarbij aan licht en geluid, dansvloeren en partytenten. Met een mooie dansvloer wordt het pas echt een Dance Party! Voor kinderfeesten zijn springkussens een gewild object. Wij leveren springkussens in allerlei soorten, maten en kleuren en voor elke leeftijdscategorie. Voor een braderie of markt plaatsen wij marktkramen.

Maar ook foodtrucks compleet met (sta)tafels en stoelen, servies en een volledig verzorgde bar behoren tot de mogelijkheden. Wij regelen het! Evenals foodattracties zoals een BBQ met griller, hotdogs, suikerspinnen of popcorn. Behoefte aan mobiele toiletcabines? Het behoort allemaal tot het uitgebreide pakket aanvullende diensten van en met onze partners. Alles onder één dak en met één  aanspreekpunt. Dat is wel zo makkelijk!

Decoratie

De feestlocatie omtoveren naar een tropisch paradijs? Binnenkort een examenfeest of opening? Een feest of evenement wordt al snel een succes met een passende, feestelijke aankleding. Mooi versierde ruimtes, een uitnodigende entree, een goed toegepast thema met de juiste attributen en de stemming zit er meteen goed in. Op zoek naar een volledig aangekleed feest, event of bruiloft? Wij kunnen een passend voorstel doen. Neem contact op en we doen u een passend voorstel.

catering-02
partytent
burger-food
catering-03
catering-01
catering-04
poolparty-decoratie
muziek-band
carnaval
burger-bike
trouwauto
luchtkasteel

IT'S PARTY TIME

Copyright by LeukAmusement    |     All rights reserved     |     Privacy